Picture of Redactie

Redactie

Nieuwe communicatiemiddelen valpreventie

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Om senioren bekend te maken met de activiteiten rondom valpreventie zijn er flyers en informatiefolders beschikbaar die docenten en partners kunnen gebruiken.

De bestaande communicatiematerialen voor de cursus In Balans zijn omgezet in de huisstijl van de gemeente Amsterdam en voldoen aan de uitgangspunten voor toegankelijkheid. Ook zijn deze voorzien van invulvelden die het makkelijk maken om een activiteit aan te kondigen.

U vindt de communicatiemiddelen voor In Balans hier: Downloads

Aanbevolen artikelen

Terugblik bezoek Eurocities

Terugblik bezoek Eurocities

Tijdens de bijeenkomst Eurocities in april ging het over ouder worden en mentale gezondheid voor mensen met een migratieachtergrond.

Factsheet Valongevallen

De GGD Amsterdam heeft onderzoek gedaan naar valongevallen onder ouderen. In 2020 is 33% ouderen van 65 jaar of ouder wel eens gevallen. De meeste

Kennisfestival Laat je niet vallen 2022

Meer dan 70 valpreventie professionals hebben op 3 oktober in de Stadstimmertuin het Laat je niet vallen Kennisfestival 2022 bijgewoond. Tijdens een afwisselend programma is

GEWOON THUIS BEWEGEN

Op deze beweegposter vindt u dertien oefeningen die u makkelijk thuis kunt doen. Ook leest u hoe u in kleine stapjes fit kunt worden door te gaan wandelen. Ten slotte krijgt u informatie over de beweegrichtlijnen.