Picture of Redactie

Redactie

Trainen? Waar kan ik na de zomer meedoen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

In Amsterdam organiseren we op verschillende plekken cursussen die helpen om uw spieren sterker te maken. Maar natuurlijk ook om goed in balans te blijven. Dit helpt weer om de kans op vallen te verkleinen. U kunt kiezen uit een cursus In Balans of Otago.

De cursussen worden in groepsverband gegeven. Het leuke aan het trainen in een groep is dat er allemaal mensen meedoen die net zo gemotiveerd zijn als u. Dat maakt het niet alleen nuttig, maar vooral ook heel gezellig.

Meedoen in Amsterdam Zuid

Vanaf 11 augustus staan de eerste docenten weer voor u klaar. Zo organiseert Mohamed Koleilat op woensdag 11 augustus om 19:00 uur een In Balans Informatiebijeenkomst. Fysiotherapeut Marion Russchen organiseert haar eerste gratis In Balans informatiebijeenkomst in Amsterdam Zuid op 6 september 2021 om 14:30 uur. 

Meedoen in Amsterdam Noord

Maar ook in Amsterdam Noord wordt een eerste gratis In Balans informatiebijeenkomst georganiseerd door oefentherapeut Christine Burlage, samen met In Balans docent Yvonne Schoenmaker. 

Woont u in een andere buurt? We organiseren in het najaar ook op meer plekken cursussen. Hou de agenda tegen die tijd in de gaten. Of meldt u  hier alvast aan voor de wachtlijst.

Nu al trainen? Dat kan!

U kunt zelf al beginnen met oefenen. Dat kunt u gewoon thuis doen. We hebben wat handige tips voor u klaarstaan. In Balans docent Yvonne Schoenmaker doet een paar makkelijke oefeningen die u iedere dag zelf kunt doen.

Aanbevolen artikelen

Terugblik bezoek Eurocities

Terugblik bezoek Eurocities

Tijdens de bijeenkomst Eurocities in april ging het over ouder worden en mentale gezondheid voor mensen met een migratieachtergrond.

Factsheet Valongevallen

De GGD Amsterdam heeft onderzoek gedaan naar valongevallen onder ouderen. In 2020 is 33% ouderen van 65 jaar of ouder wel eens gevallen. De meeste

GEWOON THUIS BEWEGEN

Op deze beweegposter vindt u dertien oefeningen die u makkelijk thuis kunt doen. Ook leest u hoe u in kleine stapjes fit kunt worden door te gaan wandelen. Ten slotte krijgt u informatie over de beweegrichtlijnen.