januari 2024

08jan10:0011:30IN BALANS INFORMATIE BIJEENKOMSTAmsterdam Zuidoost10:00 - 11:30 Buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38, 1106 LP AmsterdamActiviteit:In BalansStadsdeel:Zuidoost

Details

Tijdens de informatiebijeenkomst In Balans krijgt u informatie over de In Balans cursus en kunt u vragen stellen aan de docent. Na de bijeenkomst kunt u laten weten of u de In Balans cursus wilt volgen.

De docent vertelt u tijdens de bijeenkomst:

  • Wat een cursus In Balans is
  • Voor wie de cursus is
  • Wanneer de In Balans cursus start

Als de cursus vol zit, dan zetten we u op de wachtlijst. Het plaatsen op de wachtlijst gebeurt op volgorde van aanmelding. Wij nemen contact met u op als er een nieuwe cursus start of als er een plek vrij komt.

Datum & tijd informatiebijeenkomst
Maandag 8 januari 2024 van 10.00 uur tot 11:30 uur

Locatie
Buurthuis Holendrecht
Holendrechtplein 38
1106 LP Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is niet nodig.

Over de cursus
In Balans is een groepscursus en duurt 13 weken. De cursus bestaat uit voorlichtingsbijeenkomsten en beweegoefeningen. Het cursusprogramma:

  • Drie bijeenkomsten met oefeningen, tests en informatie over bewegen, evenwicht en valrisico (1 keer per week, 2 uur per bijeenkomst)
  • Trainingsbijeenkomsten met oefeningen op basis van Tai Chi met als doel: fit voelen, evenwicht verbeteren en spieren versterken (2 keer per week een training van 1 uur)
  • Twee keer een test na de training om te kijken hoe het bewegen gaat. Een keer aan het begin en een keer aan het einde van het cursusprogramma. De test duurt een uur.

De cursusdagen zijn op maandag en donderdag. Deelname aan de cursus In Balans wordt vergoed door de GGD Amsterdam-Amstelland. Meer informatie krijgt u van de docent tijdens de informatiebijeenkomst.

Tijd

(Maandag) 10:00 - 11:30

Locatie

Buurthuis Holendrecht

Holendrechtplein 38, 1106 LP Amsterdam

Geef een reactie