Yvonne Schoenmaker

Yvonne Schoenmaker

Coördinator Ouderensport / In Balans

SCIANDRI Sportstimulering
Amsterdam

w: www.sciandri.com

Ik ben Yvonne Schoenmaker en ik ben werkzaam voor SCIANDRI.

SCIANDRI is een organisatie die zich bezig houdt met sport en bewegen. Ik geloof in de kracht van sport. En het plezier en succes dat mensen aan sport en bewegen ontlenen vind ik erg belangrijk. Bewegen maakt mensen gelukkiger. Je wordt er gezonder en sterker van. Daarom breng ik mensen graag in aanraking met allerlei vormen van sport en bewegen. 

Voor SCIANDRI ben ik coördinator ouderensport. Ik organiseer veel activiteiten voor ouderen in Amsterdam en geef ook trainingen. Dat was voor mij de aanleiding om ook docent In Balans te worden. Op verschillende plekken in Amsterdam geef ik deze cursussen.

Ik heb gemerkt dat mensen door deze cursus het gevoel hebben steviger op hun benen te staan. En zij bewegen ook nog eens makkelijker.

Mijn advies: Doe mee aan de In Balans cursus. Ik heb aandacht voor iedereen. En ik wil iedereen op zijn of haar eigen niveau helpen om een stapje verder te komen. Het maakt voor het leven een stukje makkelijker! 

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Yvonne een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Yvonne en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.