Wilma Raijmakers

Wilma Raijmakers

Valtrainer / In Balans

Team Sportservice Amsterdam
Burgerweeshuispad 54
1076 EP  Amsterdam-Zuid

t: 06-27131515
w: www.teamsportservice.nl

Toen mijn eigen vader van de bank viel zag ik wat dat met hem deed. Hij kon daarna minder goed vooruit en was helemaal van slag.  Het nut van valpreventie werd me duidelijk. Het gevolg van de val is dat mijn vader (bijna 91 jaar) nu niet meer zelfstandig kan wonen.  Als hij aan de cursus In Balans had deelgenomen, dan was de kans op een val kleiner geweest. Misschien had hij dan nu nog wel zelfstandig gewoond.  

Sterker

Door mee te doen aan de cursus In Balans, wordt de cursist bewust gemaakt van een aantal belangrijke dingen.  Hoe is het met de inrichting van mijn huis? Kan ik sterkere spieren krijgen en aan krachttraining doen? En hoe zorg ik voor een goede balans? Tijdens de cursus wordt hier volop bij stil gestaan. En het lichaam wordt door vrij eenvoudige oefeningen een stuk sterker.

Judo

Ik vind het leuk om senioren te trainen die weinig bewegen. Door leuke oefeningen te bedenken krijg ik hen vaak weer in beweging. Plezier beleven aan het bewegen staat daarbij voorop. Mijn ervaring als judoleraar kan ik hier mooi voor gebruiken.

Wandelen en sterker worden

Ik begeleid in Amsterdam West een aantal wandelgroepen voor 55+. Tijdens het wandelen maak ik gebruik van bruggen , bankjes en stoepranden. We doen samen oefeningen om spieren sterker te maken zoals gaan zitten en staan. Hierdoor ervaren wandelaars hun lichaam anders.  Zij merken dat het nodig is om te blijven oefenen.

Mijn advies

Blijf in beweging. Op je eigen manier, in je eigen tempo.

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Wilma een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Wilma en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.