Picture of Veikko Hansen

Veikko Hansen

Fysiotherapeut / In Balans & Valanalyse

Banne Buiksloot
Statenjachtstraat 380
1034ES   Amsterdam

t: 020-6337709
w: www.gezondinnoord.nl

Gezond in Zuid
Ruysdaelstraat 49-a
1071XA   Amsterdam

t: 020-6717135

Apollo Health & Fitness
Apollolaan 4
1077BA   Amsterdam

t: 020-3317128
w: www.gezondinzuid.nl

Sinds 1994 ben ik werkzaam in Amsterdam als fysiotherapeut. En sinds 2011 ben ik mede-eigenaar van Gezond in Zuid Paramedisch Centrum. Door mijn jarenlange ervaring als gediplomeerd volleybaltrainer en coach ben ik bekend met klachten veroorzaakt door sporten. Dit komt ook van pas bij de In Balans trainingen die we organiseren. Stevig op beide benen blijven staan en voorkomen dat u valt. We zijn er iedere dag mee bezig. In de praktijk kregen we steeds vaker vraag naar valpreventie en ‘valtraining’. Het initiatief van de GGD met het project ‘Laat je niet vallen’ sluit daar prima bij aan en daarom heb ik besloten om In Balans trainer te worden.

Vallen en de angst om te vallen heeft een groot effect op het functioneren en de zelfstandigheid van ouderen. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, maar hiervoor is zelfstandigheid wel een belangrijke voorwaarde. De In Balans training is een laagdrempelige en betaalbare training die door veel ouderen kan worden gevolgd. Praktische adviezen dragen bij aan verbetering van de balans en meer zelfverzekerdheid. Daarnaast is In Balans ook een goede manier om de soms kleiner wordende omgeving van ouderen weer iets te vergroten.

Als In Balans trainer geef ik ouderen duidelijke uitleg over nut en noodzaak van de oefeningen. Verder vinden deelnemers  bij mij een veilige omgeving om te trainen door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut  en mijn kennis van verschillende problemen. Als advies geef ik hen  mee om regelmatig de eenvoudige huiswerkoefeningen te herhalen en in beweging te blijven!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Veikko een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Veikko en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.