Thalia Korff

Thalia Korff

Buurtsportcoach / In Balans

Team Sportservice Amsterdam
Burgerweeshuispad 54
1076 EP  Amsterdam-Zuid

t: 020 – 26 21 870

w:  www.teamsportservice.nl

Ik heb in 2019 zelf ervaren hoe het is om niet goed op de been te kunnen staan, geen tot weinig balans te hebben en opnieuw moeten leren lopen. Ik heb heel veel gehad aan de hulp die ik toen heb gekregen. Toen deze mogelijkheid zich voordeed heb ik geen moment getwijfeld. Ik wil de hulp bieden, die mensen nodig hebben om zelfstandig en zelfverzekerd op de been te blijven, waar ik ook zoveel aan gehad heb.

Hoogst haalbare

We gaan aan de slag met het versterken van de (been)spieren waarbij ik echt kijk naar het niveau van de deelnemers en wat zij nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en voor zichzelf het hoogst haalbare eruit haalt.

Blijven bewegen

Wanneer de cursus afgelopen is, is het belangrijk om te blijven bewegen. Door mijn werk als buurtsportcoach heb ik veel contacten met beweegaanbieders in de buurt en weet ik dus wat een geschikt vervolgaanbod is.

Goed voorbeeld

Bij één van de groepen was een mevrouw die altijd meerdere malen per week een groot stuk wandelde. Nadat zij een paar keer gevallen was, durfde zij dit niet meer. Na de cursus In balans is zij weer zelf de straat op gegaan en is weer zelfstandig gaan wandelen.

 

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Thalia een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Thalia en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.