Sophie Hartel

Sophie Hartel

Ergotherapeut / Valanalyse

Ergotherapie Hartel
Zwaansvliet 5
1081AP  Amsterdam

t: 020-7606939
w: www.ergotherapie-hartel.nl

Sophie Hartel is ergotherapeut en praktijkhouder van ergotherapie Hartel. Zij werkt sinds 2015 met veel plezier als zelfstandig ergotherapeut in Amsterdam Zuid en -West.

Op de vraag wat zij zo mooi vindt aan het vak van ergotherapeut antwoordt zij:

‘Wat ik mooi vind aan mijn beroep, is dat ik samen met de cliënt en zijn omgeving kijk naar de mogelijke verbeteringen in het dagelijks handelen. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen wensen. Ik neem dan ook bij elke behandeling de capaciteiten en voorkeuren van de cliënt als basis voor de behandeling’.

De aanpak van het ergotherapietraject door Sophie begint met een gesprek waarin uw vragen besproken worden. U geeft aan wat belangrijk voor u is. Na een analyse van de problemen, bekijkt Sophie samen met u waar hulp of ondersteuning voor nodig heeft: Wilt u advies, trainen of begeleiding op maat? Er wordt een plan gemaakt waar u samen met Sophie vertrouwen in heeft en mee aan de slag wilt. Aan het eind van de behandeling worden de resultaten geëvalueerd. Ook wordt er tijdens dit gesprek een rapportagebrief geschreven. Deze kan verstuurd worden naar de verwijzer, zoals de huisarts, fysiotherapeut of anders.

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Sophie een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Sophie en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.