Picture of Sarah Yacoubi

Sarah Yacoubi

Ergotherapeut / Valanalyse

Cordaan Amsterdam De Gooyer
Van Zesenstraat 298
1093BJ  Amsterdam

t: 020-46726700
w: www.cordaan.nl

Sinds 3,5 jaar ben ik ergotherapeute en werk ik voor de zorginstelling Cordaan. Ik kom in mijn werk veel kwetsbare ouderen tegen met een verhoogde kans om te vallen. Daarom vind ik het belangrijk dat ik de Valanalyse bij deze mensen kan afnemen. Zo kan ik hen advies op maat geven om vallen te voorkomen.

Veel van mijn cliënten zijn ouderen met lichamelijke of verstandelijke problemen. Ik help hen om zelfstandiger te worden, dagelijkse activiteiten veilig uit te voeren en meer in beweging te komen. Ik werk daarbij veel samen met fysiotherapeuten en wijkteams.

Het motiveert mij als ik mensen met relatief kleine aanpassingen en simpele adviezen hun zelfstandigheid kan (terug)geven. Zo heb ik voor een cliënt die al meer dan een jaar niet naar buiten durfde een geschikt hulpmiddel uitgezocht. Vervolgens ben ik samen met haar gaan oefenen. Nu kan zij weer zelfstandig naar buiten. 

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Sarah een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Sarah en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.