Mohamed Koleilat

Mohamed Koleilat

Fysiotherapeut / In Balans

Fysiotherapie Zwaansvliet
Zwaansvliet 5
1081 AP  Amsterdam

t: 020-6440070 
w: www.fysiotherapiezwaansvliet.nl 

Vallen kan verschillende oorzaken hebben. Tegen een groot aantal van deze oorzaken kunt u zelf iets doen! En waarom deze kans laten liggen? Een paar van de gevolgen van vallen zijn immers: minder mobiel zijn, minder dingen zelf kunnen doen en ondernemen en bang zijn om weer te vallen. Laten wij er samen voor zorgen de oorzaken aan te pakken en zo de gevolgen te voorkomen.  Tijdens de In Balans geef ik u tips en om vallen te voorkomen. Daarnaast leert u hoe het risico op vallen zo klein mogelijk te houden. 

In onze praktijk behandel ik veel senioren met neurologische en orthopedische aandoeningen. Hierdoor ben ik constant aan het werk met mensen die minder mobiel en meer in disbalans zijn. Een tijdje geleden heb ik met een patiënt gewerkt die de ziekte van Parkinson heeft. Ik heb samen met haar gezocht naar de oorzaken van haar disbalans. De aanpak waar we voor hebben gekozen was: een dagelijks beweegprogramma van 30 minuten, het verwijderen van obstakels in het huis en aanpassen van rollator op juiste hoogte. En met succes, want het risico op een val is hiermee een stuk kleiner geworden.

Dus: wilt u aan de slag om het risico op vallen kleiner te maken? En  te ontdekken hoe u dit kunt doen?  Bel me gerust op of mail even!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Mohamed een bericht