Picture of Maarten Schiffelers

Maarten Schiffelers

Fysiotherapeut / Otago / Valanalyse

Fysiotherapie Van Breestraat
Van Breestraat 193
1071ZN  Amsterdam

t: 020-6629348
w: fysiotherapievanbreestraat.nl

Sinds 2002 werk ik als fysiotherapeut. Eerst in mijn eigen praktijk in Maastricht, waar ik na vier jaar mee ben gestopt om een tijdje te reizen. In 2011 heb ik in Amsterdam samen met twee collega’s Fysiotherapie Manuele therapie van Breestraat opgericht. Hier werk ik nog steeds met hart en ziel voor mijn cliënten. De huiselijke en gemoedelijke sfeer vind ik persoonlijk van groot belang voor een geslaagde behandeling.

De keuze om Otago trainingen te geven en Valanalyses te doen is vanuit de praktijk ontstaan. Ik kreeg veel vragen van mensen om hen te helpen bij evenwichtsproblemen en valrisico’s in huis en buitenshuis. Door een valanalyse te doen en Otago trainingen te geven, kan ik een gericht en op maat gemaakt oefenprogramma aanbieden. Zo behandel ik mensen in de praktijk maar ook aan huis als dat nodig is. Daarbij werk ik ook samen met andere zorgprofessionals als dat nodig is, zoals huisartsen, thuiszorginstanties en andere vormen van therapie.

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact en werken met mensen. Elk half uur weer iemand anders met zijn of haar eigen verhaal brengt veel diversiteit in mijn werk. Ik benader mijn cliënten op een heel persoonlijke manier en dat wordt als zeer prettig ervaren. Mensen helpen geeft een grote voldoening voor mij!

En tot slot mijn advies aan mijn cliënten: “Geniet van elke dag! Blijf zo veel mogelijk in beweging, zo ziet u nog wat van de omgeving!”

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Maarten een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Maarten en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.