Linske Vreugdenhil

Linske Vreugdenhil

Fysiotherapeut / Otago / Valanalyse

Groepspraktijk Minerva
Olympiaplein 99
1077 VT Amsterdam

t: 020-6626192
w: groepspraktijkminerva.nl

In 2002 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Groepspraktijk Minerva in Amsterdam-Zuid. Daar begeleid en behandel ik mensen in de praktijk, zowel individueel maar ook in klein groepsverband. Mensen die om verschillende redenen niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, bezoek ik aan huis. Tijdens een behandeling werk ik veel samen met onder andere wijkverpleegkundigen, thuiszorg, ergotherapeuten, maar ook mantelzorgers.

In mijn werk behandel ik regelmatig mensen die problemen met het evenwicht hebben en daardoor bang zijn om te vallen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om ook Otago trainingen te geven. Met een aantal eenvoudige oefeningen kan groot resultaat behaald worden! Bovendien kunnen mensen deze oefeningen ook heel eenvoudig thuis doen als zij niet in staat zijn om naar buiten te kunnen.

Ik vind het bijzonder om mensen letterlijk en figuurlijk weer op de been te mogen helpen. De bezoeken aan huis hebben voor mij meerwaarde, omdat ik de persoon in zijn of haar eigen leven en omgeving ontmoet.

Naast oefenen met mensen om langer en veilig zelfstandig te blijven, kom ik ook bij mensen aan huis voor een valanalyse. Door deze uitgebreide test wordt precies duidelijk welke factoren invloed hebben op het valrisico. Op basis daarvan wordt een advies en eventueel behandeling opgesteld.

Tot slot het advies wat ik altijd aan cliënten geef: zorg dat u bij voorkeur niet langer dan een half uur achter elkaar zit, beweeg regelmatig, blijf goed rechtop en blijf altijd lachen!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Linske een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Linske en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.