Picture of Jorik Brugman

Jorik Brugman

Ergotherapeut / Valanalyse

Thuis Vitaal
Plesmanlaan 131
1066CX  Amsterdam

t: 06-48774802
w: www.thuisvitaal.nl

Vallen is te voorkomen! Met de juiste maatregelen kunt u het thuis veiliger maken, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Ik ben ergotherapeut in de eerste lijn in Amsterdam en heb sinds 2020 een praktijk in Nieuw-West, genaamd Thuis Vitaal. Hierin richt ik mij vooral op ouderen en ben ik gespecialiseerd in valpreventie.

Tijdens de behandeling ergotherapie kijken we samen wat er nodig is om te zorgen dat u veilig thuis kunt wonen. Maatregelen waar u aan kunt denken zijn: het plaatsen van beugels, verwijderen van kleedjes, plaatsen van een traplift of het inzetten van een rollator. Afhankelijk van uw situatie en hulpvraag kijken we samen wat beste oplossing is.

 

Mijn advies:

Vertel het uw familie, buren en vrienden wanneer u bent gevallen. Zij kunnen tips geven of een professional inschakelen. Want met de juiste veranderingen wordt de kans op een val een stuk kleiner.

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Jorik een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Jorik en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.