Jeanet Spigt

Jeanet Spigt

Fysio- Manueeltherapeut/ Valanalyse

Fysiotherape Nassaukade 57
Nassaukade 57
1052 CP Amsterdam

t: 06-38272932
w: www.nassaukade57.nl

Sinds 1992 ben ik werkzaam in Fysiotherapie praktijk Nassaukade 57. Ik heb mij gespecialiseerd in de manuele therapie. Het oplossen van de
puzzel van een gezondheidsprobleem vind ik het leukste van mijn vak. Daarmee een verschil maken in iemands leven, daar kom ik mijn bed vooruit!

Valanalyse

Je kan mij benaderen voor het afnemen van een valanalyse of als bewegen, lopen of balans houden moeizaam gaan.

Met de valanalyse worden de verschillende risicofactoren in kaart gebracht. Omdat de analyse bij de cliënt thuis wordt gedaan resulteert dit in een op maat gemaakt advies. Daarnaast help ik mensen (in mijn praktijk of aan huis) d.m.v. oefeningen hun spierkracht, conditie en balans te verbeteren.

Belangrijk

Er vallen dagelijks heel veel mensen en zo’n val heeft flinke impact. Persoonlijk leed, angst om weer te vallen, verminderde zelfredzaamheid en dan hebben we het nog niet eens over de medische zorgkosten. Alles wat je kunt doen om vallen te voorkomen is dus super belangrijk!

geen obstakels

Een oudere dame die ik aan huis bezocht na een nare val was al geruime tijd niet meer op straat geweest, want ja die nare trap… Door samen aan de slag te gaan is de trap niet langer meer een obstakel en kan mevrouw weer genieten van het buiten zijn en haar sociale contacten.

Mijn advies aan senioren:

80% van de mensen die vallen vertellen dit niet aan hun omgeving. Dat is jammer want dan veranderd er niets aan de situatie en is de kans op nog een val groot. Neem contact op en laat analyseren wat de risico’s zijn en wat er aan te doen is. Dan sta je straks letterlijk en figuurlijk steviger op je benen!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Jeanet een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Jeanet en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.