Picture of Denise Reedijk

Denise Reedijk

Ergotherapeut

Amsta De Poort
Hugo de Grootkade 18-28
1052LS  Amsterdam

t: 020-5806600
w: www.amsta.nl

Sinds 2010 werk ik in de ouderenzorg als ergotherapeut. Op dit moment werk ik in Amsta De Poort. In mijn werk behandel ik cliënten om hun zelfstandigheid te vergroten bij alledaagse handelingen, zoals zelfverzorging, hobby’s, mobiliteit en huishoudelijke taken. Mensen kunnen bijvoorbeeld contact opnemen als het gaat om aanpassingen van de woonruimte. Ik geef dan advies gericht op de woonomgeving om veilig en zelfstandig te kunnen handelen. Daarnaast geef ik advies voor een goede lig- en zithouding. Verder onderzoek ik mensen bij beginnende geheugenproblemen en instrueer ik mantelzorgers over de ondersteuning die nodig is om veilig thuis te kunnen functioneren.

In De Poort werk ik voor de beste behandeling van een cliënt regelmatig samen met fysiotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, diëtist, arts, psycholoog, psychomotore therapeut en gedragswetenschappers. En uiteraard ook met de zorgteams en persoonlijk begeleiders.

Ik ben een betrokken therapeut die samen met de cliënt zoekt naar oplossingen om dagelijkse taken weer eenvoudiger te maken. Het behouden van zelfstandigheid staat hierbij voorop. Dat is wat mijn beroep zo mooi maakt.

En het advies wat ik mijn cliënten altijd geef: Blijf bewegen! Door te blijven bewegen is de kans op een val kleiner.

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via de knop hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Denise een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Denise en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.