Picture of David Treur

David Treur

Oefentherapeut / Otago / Valanalyse

ProMovement Oefentherapie
Lizzy Ansignhstraat 80
1027 RD Amsterdam

t: 06-15659878
e: info@promovement.nl 

Het aantal ouderen groeit en daarmee ook het aantal ouderen dat langer thuis moet en wil blijven wonen. Hierdoor wordt de kans op vallen groter. Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven functioneren is valpreventie een mooie tool. Denk hierbij aan de wekelijkse clubjes bezoeken of zelf boodschappen doen. Dit draagt bij aan het behoudt van kwaliteit van leven.

Otago is een oefenprogramma voor zelfstandig wonende ouderen. De oefeningen zijn gericht op kracht en evenwicht en zijn zelfstandig en simpel uit te voeren in de eigen leefomgeving. Het 12 weekse programma draagt bij aan het behouden en verbeteren van de spierkracht en evenwicht om dagelijkse activiteiten te blijven uitvoeren.

U kunt mij benaderen via  info@promovement.nl, telefonisch op 06-15659878 of via de huisarts. Er zal dan vooraf een valanalyse worden afgenomen om het valrisico in kaart te brengen. Hierna kunnen we een passende interventie voor u vinden.

Een dame die 3 jaar geleden naar mij was verwezen vanwege rugklachten. Dit bleek na een val te zijn geweest. We gingen aan de slag met oefeningen om sterker te worden en het evenwicht te verbeteren. Op dit moment komt ze nog steeds 1 x per week in een groepjes met leeftijdsgenoten een uur sporten. De koffie achteraf is natuurlijk het leukst!

“Ik ben niet oud maar in de bloei van mijn slijtage”

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur David een bericht

Neem rechtstreeks contact op met David en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.