Annacarina Klein

Annacarina Klein

Oefentherapeut / In Balans

Mensendieck & Sportmassage Praktijk
Hechtelstraat 96
1066KM  Amsterdam

t: 06-54394516
w: www.mensen-dieck.nl

Mensen helpen en begeleiden is een rode draad in mijn leven. Ik word gedreven door mijn idealen en een daarvan is een samenleving waar ieder mens van waarde is.  Ik vind het leuk om de In Balans valpreventietrainingen te geven. Het helpt ouderen om minder angstig te zijn om te vallen. Sowieso is  in beweging blijven goed, of je nu jong of oud bent. En dat doen we in deze training ook.

Ik kom regelmatig patiënten van 70 jaar en ouder tegen met een verhoogd valrisico. Zij hebben vaak evenwichtsproblemen en angst om te vallen. Ik geef hen een advies op maat en neem oefeningen door die mensen thuis kunnen doen. Op deze manier werkt de  patiënt ook aan zijn of haar eigen bewegings- en gezondheidsdoelen. Samen kijken we of  meedoen aan bijvoorbeeld een groepstraining In Balans een optie is.

Naast valpreventie ben ik ook inzetbaar voor begeleiding op andere vlakken. Zoals: oefentherapie, sportmassage, werkplekanalyse , lifestyle coaching, groepstrainingen over tiltechnieken, ontspanningstraining en gezondheidsvoorlichting .Ik werk veel samen met huisartsen, psychiaters , psychologen, neurologen en orthopeden. Ik ben lid van het FNS netwerk (Functionele Neurologische Stoornis).

Mijn advies:

Met een goed oefenschema voor thuis en adviezen op maat ben je snel weer in staat om weer mee te doen in het dagelijks leven!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via de knop hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Annacarina een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Annacarina en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.