Mart Net

Mart Net

Fysiotherapeut / In Balans

Fysiotherapie Van Breestraat
Van Breestraat 193
1071ZN  Amsterdam-Zuid

t: 020-6629348
w: fysiotherapievanbreestraat.nl

Sinds 2014 werk ik als fysiotherapeut. Ik zie het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat patiënten controle krijgen over hun klachten en niet therapieafhankelijk worden. Fysiotherapie in combinatie met oefentherapie en manuele therapie vind ik de beste manier om dat te bereiken. Dat is ook de reden om In Balans trainingen te geven aan ouderen in Amsterdam die sterker op eigen benen willen staan.

Door de toenemende vergrijzing word ik steeds vaker geconfronteerd met  ouderen die onnodig in de problemen komen doordat ze weinig bewegen. . Daarom heb ik besloten om In Balans trainer te worden. De In Balans training is een toegankelijke en betaalbare methode om de kans op vallen te verkleinen en om letsel na een val te verminderen. Zo verbeteren ouderen hun kwaliteit van leven en kunnen ze op een bewuste manier oud worden. De cursus geef ik met veel persoonlijke aandacht en coaching, gericht op zelfstandigheid. Het advies dat ik altijd aan cliënten meegeef: “Schenk aandacht aan uw lichamelijke gesteldheid en u zult merken dat u langer een goede kwaliteit van leven heeft of dat deze zelfs toeneemt!”

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Mart een bericht