Luca Taylor

Luca Taylor

Oefentherapeut Mensendieck

Mensendieck Amsterdam Oost
Polderweg 192
1093 KP  Amsterdam Oost

t: 020-6682015
w: www.oefentherapie-mensendieck.info

Mijn naam is Luca Taylor ik ben in 2020 afgestudeerd Oefentherapeut Mensendieck. Op dit moment ben ik werkzaam bij de praktijk Mensendieck Amsterdam Oost op locatie Polderweg 192. Hier behandel ik mensen individueel. Daarnaast werk ik bij Meer bewegen voor ouderen (MBVO) waarvoor ik fitnessbegeleiding doe en bewegingslessen geef met een groep.

Langer actief en gezond

Valpreventie is belangrijk. Het helpt ouderen zich zekerder en zelfstandiger te laten voelen. Zo kunnen zij  langer actief en gezond blijven. De cursus In  Balans is hier een goede manier voor. Er wordt veel informatie gegeven. Bijvoorbeeld over het voorkomen van een val. En er worden oefeningen gedaan die helpen voor een beter evenwicht. Maar ook om sterker te worden. En als je dan toch valt, leer je hoe je weer goed omhoog komt.

Oefeningen, wandelen en motiveren

Ik heb meerdere mensen geholpen om meer vertrouwen in hun balans en het zelfstandig lopen te krijgen. Dit doe ik voornamelijk door middel van oefeningen, wandelen en motiveren. Ik help mensen heel graag met blijven bewegen en actief in het leven staan dus ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Mijn advies

Jouw lichaam kan heel wat aan en vaak ben je sterker dan je denkt!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Luca een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Luca en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.