Joanie Catsburg

Joanie Catsburg

Fysiotherapeut / In Balans

Core Active Fysiotherapie
Baarsjesweg 289-hs
1058AG  Amsterdam

t: 020-6834436
w: www.core-active.com

Sinds 4 jaar werk ik als fysiotherapeut. De opleiding heb ik gedaan terwijl ik nog werkte als lerares op een basisschool. Daarna ben ik volledig overgestapt. Ik werk met veel plezier met cliënten.  Ik zet me graag in voor mensen met klachten bij het bewegen en jongeren met sportblessures. Sinds 2 jaar ben ik ook trainer In Balans.

Ik geef onder andere motiverende trainingen die helpen vertrouwen te krijgen in wat je kunt. Mensen helpen hun doelen te halen en zorgen dat zij ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken, geeft me energie! Zeker bij ouderen vind ik het belangrijk dat zij  meer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam. Als je zelfvertrouwen hebt om activiteiten te doen en de deur uit te gaan ben je immers minder afhankelijk.

Een tijd geleden heb ik  getraind met een heer van 74 jaar. Hij had uitval aan 1 zijde en moest leren met een stok te lopen. Na een aantal weken trainen durfde hij onder begeleiding zelfs zonder stok te lopen en ging hij weer lopend naar de kerk (op 3 km lopen). Hij was zo trots en blij dat dit weer kon!

Ik werk veel samen met collega’s van Core Active, fysiotherapeuten,, ergotherapeuten en oefentherapie. En ook met de gemeente, Fit in West voor programma’s als Health Tour en Tour ’66.

Het advies dat ik vaak meegeef, “zoek een vorm van bewegen die bij jou past en probeer binnen je mogelijkheden op te zoek te gaan naar uitdagingen”. Bewegen verbindt als je kiest voor een groep of vereniging.

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Joanie een bericht