Inge Ruys

Inge Ruys

Fysiotherapeut / In Balans

Fysioteam Nieuwmarkt
Korte Keizersdwarsstraat 8
1011 GJ Amsterdam

t: 020-6225477
e: fysiotherapeuten@gmail.com

Ik heb een jaar lang aan karate gedaan. Daardoor weet ik  hoe belangrijk evenwicht en balans kunnen zijn. Nu ik zelf wat ouder ben, kan ik uit ervaring onderschrijven dat lichamelijk in conditie blijven belangrijk is om je fit en lekker in je vel te voelen. Als fysiotherapeut en werk ik bij Fysioteam Nieuwmarkt waar we veel met ouderen werken. Ik geef daarnaast ook seniorenfitness in een sportschool. Ik vind het erg belangrijk dat je plezier in bewegen houdt, juist als je ouder wordt.

In de cursus In Balans leer je (weer) beter te bewegen. Daardoor ben je minder bang om je evenwicht te verliezen en voel je je weer vrijer om meer activiteiten te ondernemen. Essentieel om met plezier oud te willen zijn. Tijdens de cursus zie ik dat mensen meer kunnen en durven. Ik vind het prachtig om mensen zo te zien groeien!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Inge een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Inge en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.