Ilse Landman

Ilse Landman

Fysiotherapeut / In Balans

Medisch Punt
A.J. Ernststraat 179-181
1083GV  Amsterdam-Buitenveldert

t. 020-3308757
e. info@medischpunt.nl
w. www.medischpunt.nl

In 2017 ben in afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie en werk nu alweer een tijdje bij Medisch Punt in Buitenveldert.

Ik werk graag actief samen met de patiënt aan het herstel. Hierbij geef ik  uitleg hoe de klacht is gekomen en wat de patiënt kan verwachten. Tijdens de behandeling luister ik goed naar klachten en beperkingen die de patiënt ervaart. Ik voel me betrokken en neem alles wat van invloed is op het welzijn van de patiënt in de behandeling mee.

In mijn omgeving en op mijn werk zie ik veel mensen die in het verleden gevallen zijn en/of bang zijn om te vallen. We worden allemaal steeds ouder en moeten steeds langer zelfstandig zijn. Het is dus belangrijk om goed te weten wat je kunt doen om een val te voorkomen. Als ouderen vaker vallen heeft dit meestal verschillende redenen. Iemand struikelt  bijvoorbeeld over een drempel en heeft niet de spierkracht om zichzelf op te kunnen vangen. Beide oorzaken moeten aangepakt worden om een nieuwe val te voorkomen. In dit voorbeeld zijn er dus aanpassingen in huis nodig en het verbeteren van de spierkracht. Tijdens de In Balans trainingen pakken we de verschillende oorzaken aan.

Mijn advies: “Het is algemeen bekend dat hoe meer we bewegen, des te beter dat is voor onze gezondheid. Dus ga er niet bij zitten en zet de eerste stap. U kunt dat en u zult zien, u wordt er alleen maar beter van!”

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via het contactformulier hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Ilse een bericht