Christine Burlage

Christine Burlage

Oefentherapeut / In Balans & Valanalyse

Mensendieck Tuindorp Nieuwendam
Avenhornstraat 41
1023TR   Amsterdam

t: 020-6363444
w: www.mensendiecknieuwendam.nl

Ik ben Mensendieck oefentherapeut en heb mijn eigen praktijk in Tuindorp-Nieuwendam. Als oefentherapeut heb ik veel ervaring met ouderen in de praktijk en aan huis. Uit onderzoek blijkt dat met oefeningen, verbeteren van kracht, veranderen van houding en het doornemen van dagelijkse activiteiten, de problemen rondom onzekerheid en vallen verminderen. De In Balans training komt heel dicht bij mijn werk als oefentherapeut en het werken met ouderen in het dagelijks leven thuis en in zorgcentra.

We worden tegenwoordig steeds ouder en daarmee neemt het aantal valincidenten toe. Ouder worden gaat gepaard met verminderde mobiliteit, verminderde kracht en verandering van evenwicht en balans. In de In Balans cursus komen het verbeteren van stabiliteit, evenwicht, kracht en mobiliteit aan de orde, zodat de kans op vallen afneemt en ook de angst om te vallen vermindert. Daarmee vergroot je je zelfstandigheid en vrijheid, wat voor alle ouderen heel belangrijk is.

Naast alle oefeningen is de cursus ook een gezellige activiteit: cursisten doen nieuwe contacten op, spreken daarna misschien wel af om samen te gaan bewegen, te wandelen of een andere ontspannen activiteit te ondernemen!

Meedoen met een cursus of training?

Wilt u meedoen met een training of cursus, of wilt u een gratis voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Neem rechtstreeks contact op met de professional via de knop hieronder. Zij kunnen u meer vertellen over hoe zij u kunnen helpen. Bekijk ook de agenda voor het actuele aanbod.

Stuur Christine een bericht

Neem rechtstreeks contact op met Christine en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hulp in de buurt of een cursus.