Jeu de Boules spelen in Buitenveldert Vorig bericht Vaker hoofdletsel bij... Volgend bericht Wie is de oudste fietser...

Jeu de Boules spelen in Buitenveldert

Lijkt het u leuk samen met andere actieve buurtbewoners, jong & oud, een Jeu de Boules groep in Buitenveldert te beginnen? Wees van harte welkom!

Op het ontmoetingseiland in het Gijsbrecht van Aemstelpark is een mooie jeu de boules baan aangelegd. Het voornemen is twee keer per maand gezellig samen te komen om jeu de boules te spelen.

Jeu De Boules is een leuke activiteit om in beweging te blijven nadat u bijvoorbeeld een In Balans of Otago training hebt afgerond. Het is lichamelijk niet zwaar, maar toch bent u lekker actief. Het is heerlijk om even lekker buiten bezig te zijn en bovendien ook nog eens goed voor de aanmaak van vitamine D als het zonnetje schijnt!

  • Wanneer: elke 1e & 3e woensdagmiddag van de maand.
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Kosten: gratis

U wordt op de hoogte gehouden door middel van de vitrines voor de brug aan het begin van het ontmoetingseiland Gijsbrecht van Aemstelpark.

Aanmelden kan via Willem Konijn (wkonijn@hotmail.com) of Anouk Griffioen van Dynamo Amsterdam (agriffioen@dynamo-amsterdam.nl of 06 – 49 35 63 38).

Reageer

Je email adres wordt niet zichtbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

X