Redactie

Redactie

Jeu de Boules spelen in Buitenveldert

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lijkt het u leuk samen met andere actieve buurtbewoners, jong & oud, een Jeu de Boules groep in Buitenveldert te beginnen? Wees van harte welkom!

Op het ontmoetingseiland in het Gijsbrecht van Aemstelpark is een mooie jeu de boules baan aangelegd. Het voornemen is twee keer per maand gezellig samen te komen om jeu de boules te spelen.

Jeu De Boules is een leuke activiteit om in beweging te blijven nadat u bijvoorbeeld een In Balans of Otago training hebt afgerond. Het is lichamelijk niet zwaar, maar toch bent u lekker actief. Het is heerlijk om even lekker buiten bezig te zijn en bovendien ook nog eens goed voor de aanmaak van vitamine D als het zonnetje schijnt!

  • Wanneer: elke 1e & 3e woensdagmiddag van de maand.
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Kosten: gratis

U wordt op de hoogte gehouden door middel van de vitrines voor de brug aan het begin van het ontmoetingseiland Gijsbrecht van Aemstelpark.

Aanmelden kan via Willem Konijn (wkonijn@hotmail.com) of Anouk Griffioen van Dynamo Amsterdam (agriffioen@dynamo-amsterdam.nl of 06 – 49 35 63 38).

Aanbevolen artikelen

Factsheet Valongevallen

De GGD Amsterdam heeft onderzoek gedaan naar valongevallen onder ouderen. In 2020 is 33% ouderen van 65 jaar of ouder wel eens gevallen. De meeste

Kennisfestival Laat je niet vallen 2022

Meer dan 70 valpreventie professionals hebben op 3 oktober in de Stadstimmertuin het Laat je niet vallen Kennisfestival 2022 bijgewoond. Tijdens een afwisselend programma is

Valpreventieweek 2022

Tijdens de landelijke valpreventieweek, van 3 t/m 9 oktober organiseren wij in Amsterdam verschillende activiteiten voor professionals en senioren. 3 oktober: voorlichting valpreventie (voor senioren)

GEWOON THUIS BEWEGEN

Op deze beweegposter vindt u dertien oefeningen die u makkelijk thuis kunt doen. Ook leest u hoe u in kleine stapjes fit kunt worden door te gaan wandelen. Ten slotte krijgt u informatie over de beweegrichtlijnen.