Danspaleis ‘Laat je niet vallen’ was een groot succes! Vorig bericht Succesvolle fietsclinic en... Volgend bericht Feestelijke start...

Danspaleis ‘Laat je niet vallen’ was een groot succes!

Op vrijdag 5 oktober jl. werd er in het Huis van de Wijk De Meeuw in Noord van 14.00 tot 16.00 uur heerlijk geswingd tijdens het Danspaleis ‘Laat je niet vallen’. Blijven zitten was geen optie. Werkten de oude krakers van weleer niet aanstekelijk om met de voetjes van de vloer te gaan, dan zorgden de enthousiaste vrijwilligers van het Danspaleis er wel voor dat de ‘zittenblijvers’ mee de dansvloer op werden genomen om een dansje te wagen.

Tijdens het evenement was er een tombola met prijzen die in het teken van valpreventie staan: een valanalyse door een fysiotherapeut, een woningcheck door een ergotherapeut, deelname aan een valpreventieprogramma (keuze uit In Balans of Otago) en een fietscheck.

Na de prijsuitreiking werd er weer enthousiast verder gedanst. Zelfs de polonaise mocht niet ontbreken! Tussendoor kon men even uitrusten onder het genot van een lekker drankje en hapje. Niemand ging aan het eind van deze gezellige en actieve middag met lege handen naar huis. Voor iedereen was er nog een leuk geschenktasje met onder andere informatie over valpreventie.

Dansen is leuk om te doen en het houdt u actief en lenig! Bovendien ontmoet u zo ook nog eens andere mensen. Het Danspaleis wordt regelmatig georganiseerd door heel Amsterdam. Waag dus eens vaker een dansje!

Reageer

Je email adres wordt niet zichtbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

X