februari 2019

15feb11:3013:00Bijeenkomst Laat je niet vallen in de OBA Spaarndammerbuurt11:30 - 13:00 OBA Spaarndammerbuurt, Spaarndammerstraat 490, 1013 SZ AmsterdamActiviteit:ActiviteitStadsdeel:West

Details

Laat je niet vallen organiseert de komende maanden samen met Ouderen in de Wijk een aantal voorlichtingsbijeenkomsten. Vrijdag 15 februari van 11.30 tot 13.00 uur is er een bijeenkomst in de OBA Spaarndammerbuurt. Ergotherapeut Jorik Brugman geeft tips en adviezen om veilig op pad te gaan. Ook staat hij uitgebreid stil bij wat u kunt doen om thuis de kans op vallen te verkleinen. U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst, maar kunt gewoon binnenlopen.

Ouderen in de Wijk ook iets voor u?
Graag nieuwe mensen leren kennen? Meedoen aan leuke activiteiten? Of iets nieuws leren? Kom dan eens langs bij de OBA vestigingen Banne, Spaarndammerbuurt, Molenwijk, Mercatorplein, Reigersbos en Buitenveldert. Daar draait namelijk het project Ouderen in de Wijk. Ouderen in de Wijk organiseert voor 66-plussers (vaak samen met partners uit de wijk) activiteiten in de bibliotheek, maar ook daarbuiten. U kunt bij hen binnenlopen voor lezingen, digitale vaardigheden, tekenen en schilderen, voorlichtingsbijeenkomsten over bijvoorbeeld gezondheid en nog veel meer. Maar ook is er gelegenheid om met buurtgenoten koffie te drinken. Alle activiteiten zijn laagdrempelig en meedoen is altijd vrijblijvend en op eigen niveau. Kijken mag natuurlijk ook.

U kunt deelnemer worden van Ouderen in de Wijk en in aanmerking komen voor een gratis OBA-pas. Voor meer informatie kunt u terecht bij de gastvrouwen en -heren van Ouderen in de Wijk.

Tijd

(Vrijdag) 11:30 - 13:00

Locatie

OBA Spaarndammerbuurt

Spaarndammerstraat 490, 1013 SZ Amsterdam

2 Reacties

 • Ineke 8 februari 2019 13:45

  Beste trainers
  Ik heb interesse in uw cursus op vrijdag. Hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet Ineke Sinke

  • Redactie 13 februari 2019 13:13

   Dag Ineke,

   Dank voor je interesse en leuk dat je wil komen. Je hoeft je voor deze bijeenkomst niet apart op te geven of in te schrijven. Je kunt gewoon komen en direct meedoen!
   We hopen je vrijdag te zien op locatie. Tot dan.

Reageer

Je email adres wordt niet zichtbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

X