april 2019

18apr10:3012:00Bijeenkomst Laat je niet vallen in de OBA Banne10:30 - 12:00 OBA Banne, Bezaanjachtplein 249 1034 CR AmsterdamActiviteit:ActiviteitStadsdeel:Noord

Details

Laat je niet vallen organiseert de komende maanden samen met Ouderen in de Wijk een aantal voorlichtingsbijeenkomsten. Donderdag 18 april van 10.30 tot 12.00 uur is er een bijeenkomst in de OBA Banne. Ergotherapeut Nilke Duinkerken geeft tips en adviezen om veilig op pad te gaan. Ook staat ze uitgebreid stil bij wat u kunt doen om thuis de kans op vallen te verkleinen. U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst, maar kunt gewoon binnenlopen.

Ouderen in de Wijk ook iets voor u?
Graag nieuwe mensen leren kennen? Meedoen aan leuke activiteiten? Of iets nieuws leren? Kom dan eens langs bij de OBA vestigingen Banne, Spaarndammerbuurt, Molenwijk, Mercatorplein, Reigersbos en Buitenveldert. Daar draait namelijk het project Ouderen in de Wijk. Ouderen in de Wijk organiseert voor 66-plussers (vaak samen met partners uit de wijk) activiteiten in de bibliotheek, maar ook daarbuiten. U kunt bij hen binnenlopen voor lezingen, digitale vaardigheden, tekenen en schilderen, voorlichtingsbijeenkomsten over bijvoorbeeld gezondheid en nog veel meer. Maar ook is er gelegenheid om met buurtgenoten koffie te drinken. Alle activiteiten zijn laagdrempelig en meedoen is altijd vrijblijvend en op eigen niveau. Kijken mag natuurlijk ook.

U kunt deelnemer worden van Ouderen in de Wijk en in aanmerking komen voor een gratis OBA-pas. Voor meer informatie kunt u terecht bij de gastvrouwen en -heren van Ouderen in de Wijk.

Tijd

(Donderdag) 10:30 - 12:00

Locatie

OBA Banne

Bezaanjachtplein 249 1034 CR Amsterdam

Reageer

Je email adres wordt niet zichtbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

X